Pigment laserbehandeling.

Door middel van een laserbehandeling worden pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zonnevlekken, café-au-lait pigmentatie of storende sproeten veilig en doeltreffend verwijderd voor een egale huid.*

Pigment laserbehandeling voor u?

Donker gekleurde pigmentenvlekken kunnen zowel op het gezicht, de handen als het lichaam efficiënt worden verwijderd in slechts een aantal behandelingen.* We behandelen het overmatige pigment door middel van warmte zonder dat de omliggende huid hier hinder van ondervindt of door beschadigd raakt. Het donkere pigment van de pigmentvlekken absorbeert het licht van de IPL waardoor het overtollige pigment verwarmd en opgeruimd wordt door het lichaam. Het resultaat is na 10 dagen al zichtbaar.* Afhankelijk van uw specifieke vorm en gebied van pigmentatie adviseert de huidtherapeut een laserbehandeling op maat. Oppervlakkige, kleine pigmentgebieden worden bijvoorbeeld behandeld met een andere laser dan voor grotere oppervlakten geadviseerd wordt.

Voor en na een pigmentbehandeling. Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

De pigment laserbehandeling is goed te verdragen en wordt vaak ervaren als een warme prikkeling. Geplande activiteiten kunnen dan ook meteen opgepakt worden. Direct na de laserbehandeling kan de huid geïrriteerd aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt na enkele uren. De eerste 10 dagen na de pigmentbehandeling kunnen korstjes ontstaan en kan het pigment donkerder van kleur worden. Met als resultaat: een huid die er rustiger en egaler uitziet.

Prijs Pigmentbehandelingen  gemiddeld oppervlak       € 45,-