Ultrasoon Cavitatie + Radiofrequency

Vet en cellulitis definitief verwijderen met geluidsgolven

High-Power Ultrasound Cavitatie is een nieuw effectieve manier om overtollig vet te verwijderen en cellulitis te genezen. Het is een gezonde en medische bewezen methode om uw figuur te corrigeren.

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

High-Power Ultrasound Cavitatie is hét alternatief: vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw buik wordt platter, uw benen slanker en  zwembandjes behoren tot het verleden. Cavitatie-behandelingen reshapen uw lichaam, zonder dat er een operatie met het gevaar voor blijvende littekens aan te pas hoeft te komen. 

High-Power Ultrasound Cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen 

 

Radiofrequentie

Radiofrequentie werkt op basis van radiofrequente golven. De opwarming van het onderhuidse vet zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen afbreekt (vet en cellulite). De warmte stimuleert de vorming van collageen, waardoor de huid strakker wordt. Collageen is het elastische steunweefsel in de huid. Door de verwarming van weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd. Dit geldt vooral voor de microcirculatie in vetweefsels, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en er ter plaatse meer voedingstof en zuurstof beschikbaar is.

Deze methode van “zuivering” remt de werking van collagenase en elastase; dat zijn enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken. Doordat afvalstoffen worden afgevoerd, komt ook de doorbloeding weer op gang.

Het resultaat van Radiofrequentie is meestal na een behandeling al zichtbaar. Na twee tot vijf maanden is het effect nog duidelijker, omdat de huid zich blijft herstellen. Het blijkt echter ook dat het volume van het onderhuids vetweefsel door de therapie met radiofrequentie afneemt. De verbeterde doorbloeding en zuurstofopname en dus de afvoer van afvalstoffen verbetert uiteindelijk de stofwisseling in de vetcel.

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 1 tot 2 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Standaard 6 behandelingen

Combinatiebehandeling van dubbele vetverbranding en anti-cellulitis en huidverstrakking
  • 1 combi-behandeling van 30 min lipolaser + 15 min cavitatie + 30 min RF     €69,=
  • 6 combi-behandelingen van 30 min lipolaser + 15 min cavitatie + 30 min RF + Vacuumtherapy  €329,=