Couperose.

Een couperose IPL behandeling verwijdert effecient en veilig blauwe en rode haarvaatjes in het gezicht en op het decolleté of de benen. Onze huidtherapeuten zijn zeer deskundig in het verwijderen van couperose en werken met de beste apparatuur. Na één behandeling wordt gemiddeld 80% van de storende bloedvaatjes doeltreffend verwijderd. Dat zorgt voor een wonderbaarlijk verschil.*

harmony.couperose-voor-en-na-derma2care

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend. 

Huidbehandeling door middel van laser

Bij diffuse roodheid en oppervlakkige vaten biedt een Intense Pulsed Light (IPL) behandeling een doeltreffende en veilige oplossing. Niet alleen couperose, ook rosacea, spider naevi, oppervlakkige beenvaten, poikiloderma, angiomen en wijnvlekken worden met deze beproefde methoden efficiënt verwijderd. In de meeste gevallen bereiken we direct het gewenste resultaat.* Aan de hand van een screening wordt bekeken welke behandeling het beste geschikt is voor uw huid. Door de verschillende vaatbehandelingen worden uw klachten effectief en veilig behandeld. Het licht van de PL wordt geabsorbeerd door hemoglobine in het bloedvat. Hierdoor stolt het bloed en wordt het opgeruimd door het lichaam. Na 2 weken is het resultaat in het gezicht al zichtbaar en is de roodheid verminderd. Bij beenvaten duurt dit proces minimaal 6 weken.

Doet een IPL of laserbehandeling pijn?

De couperose laserbehandeling is net als vergelijkbare behandelingen tegen roodheid goed te verdragen. De huid kan direct na de behandeling rood of dikker zijn door de warmte en geïrriteerd aanvoelen. Dit trekt relatief snel weg maar het is aan te raden vier weken na de laserbehandeling voorzichtig te zijn met de zon en uw huid goed in te smeren.

Couperose-behandeling  gemiddeld oppervlak     €   45,-