Cryolipolise.

is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Vind je het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Cryolipolyse biedt voor deze gebieden een oplossing: Een kuur waarmee je drie tot vijf centimeter van je vetlaag kunt verwijderen!

De behandeling:
De behandeling wordt uitgevoerd door een speciaal Cryolipolyse-apparaat. Ter bescherming van de huid wordt een folie over het probleemgebied heen gelegd. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden, waardoor de verkoelende panelen geactiveerd zullen worden. De temperatuur van de huid zal verlaagd worden tot vier graden Celsius. Vetcellen zullen afbreken bij temperaturen lager dan negen graden Celsius, wat de behandeling een goede effectiviteit geeft. De Cryo-behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Aangeraden word om 3 tot 6 behandelingen te doen.  Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend.

Op welke Lichaamsdelen kan je vet laten Bevriezen?

Elk geval vraagt een andere aanpak en je kan Cryolipolyse niet op alle delen van je lichaam toepassen. De beste resultaten merk je bij:

  • heupen
  • billen
  • buik
  • taille
  • bovenarmen
  • lovehandles
  • Op de ledematen is het effect bijna niet te merken

Voordelen afvallen met Cryo behandeling:

* Vet definitief weg * Pijnloos * Geen operatie * Geen bijwerkingen * Geen hersteltijd * Veilig en effectief * Geschikt voor Vrouwen én Mannen

Resultaten
Het eerste resultaat van een behandeling met de Cryo-methode is na drie à vier weken zichtbaar.
Resultaten zijn 3 tot 5 cm vetreductie op Uw probleemgebied. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot zes maanden na de behandeling nog verbeteren. Omdat de vetcellen vernietigd worden zal het resultaat, mits je een gezonde levenswijze onderhoudt, permanent zijn. Het is daarmee vergelijkbaar met een liposuctie-behandeling.