Super Hair Removal.

De goedkoopste van Nederland voor Gecertificeerd definitief ontharen met de allernieuwste apparatuur !

 • Onze allernieuwste apparatuur zorgt voor een volledig pijnloze behandeling
 • ook in de zomermaanden, is bij andere aanbieders (apparatuur)  vaak niet mogelijk ivm zonlicht
 • voor alle huidtypes, ook roodharige
 • wij werken met de meest geavanceerde apparatuur met ‘fast motion’
 • de allerscherpste prijzen

SHR staat voor Super Hair Removal. Het combineert  laser technologie met pulserend licht. Het resultaat is een volledig pijnloze behandeling. Zelfs haartjes die met de traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren zijn nu ook goed te behandelen.“In Motion” is een doorbraak in permanent ontharen. De behandeling is volledig pijnloos dan met en de huid is optimaal beschermt in tegenstelling tot de meest traditionele IPL laser apparatuur.

Wij begrijpen dat als u ongewenst haar heeft, u daar op een eenvoudige en effectieve manier van af wilt. Ons personeel is zeer zorgzaam, ervaren en discreet. Wij behandelen elk gewenst gebied, zowel voor mannen als vrouwen.
De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Scheren daarentegen mag wel. Het is verstandig om binnen 24 uur na het ontharen niet te zonnen.
Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn: vrij van parfum, deodorant en bodylotion. Onze behandelaar scheert eerst alle haren weg met een disposable scheermesje. Vervolgens brengt zij een gel op het te behandelen gebied aan. Daarna flitst zij met het laser-apparaat de haren in het te behandelen gebied weg. Dit is volledig pijnloos. Na de behandeling reinigt zij de huid en brengt een verzachtende en verkoelende crême met aloë vera aan. U kunt daarna gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. De duur van de behandeling is veel korter dan met iedere andere laserapparatuur, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt het slechts van 2 minuten tot max 20 minuten.
Na de behandeling is het raadzaam een aantal dagen uit de zon te blijven of niet onder de zonnebank te gaan. Gebruik in de weken na de behandeling een goede zonnebrandcrême met hoge beschermingsfactor van minimaal 20.

Hoeveel laser-behandelingen heb ik nodig?

Het totale aantal  behandelingen verschilt per individu en is afhankelijk van het deel van uw lichaam dat u wenst te ontharen, de haardichtheid en de haargroeisnelheid. Uw haar groeit in cycli en vele factoren beïnvloeden haargroei. Onder andere uw leeftijd, etniciteit, gewicht, hormonen, dieet, medicatie en metabolisme zijn van invloed op de locatie, dikte en stugheid van uw haar. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om van uw overtollig haar verlost te zijn. De eerste behandelingen vinden om de 4 weken plaats. Hierna verlengen we de tussenliggende perioden van 4 tot 6 weken afhankelijk van de haargroei.

De behandelingen zorgen voor vermindering van de haarproductie. 80 – 90% wordt permanent verwijderd. Dit is dus nagenoeg haarvrij. Door bepaalde omstandigheden, zoals hormonale schommelingen of medicijngebruik, kan er na de laserbehandelingen toch weer haar teruggroeien. Dit zal niet veel zijn en een enkele behandeling eens per jaar zal dan volstaan.

Is 1 van onderstaande op U van toepassing, dan dient U de behandeling te overleggen met Uw behandelend arts

 • hartinfarct jonger dan 6 maanden.
 • pacemaker.
 • inwendige defibrillator.
 • indien u een antibioticakuur volgt dan moet deze eerst worden afgerond. u kan pas één week na de beëindiging van de antibioticakuur weer door EpilMed behandeld worden met ons IPL apparaat, of vragen aan uw arts of de IPL behandeling kan doorgaan.
 • niet goed ingestelde epilepsie en ‘aura’-migraine.
 • zwangerschap.
 • u geeft borstvoeding, dan behandelen we niet op het bovenlichaam, zodat een eventuele teruggang in de lactoseproductie niet met onze behandeling geassocieerd kan worden.

Definitief ontharen zone S

– Oksel
– Bovenlip
– Bikinilijn (excl schaamstreek)
– Nek
– Hals
– Handen
– Kin
– Bovenlip

Per behandeling €20,- /6 behandelingen voor € 99,-

 

Definitief ontharen zone M

– Hele wangen
– Hele gezicht
– Bovenarmen
– Schouders
– Buik
– Billen
– Bikinilijn incl schaamstreek

Per behandeling €40,- /6 behandelingen voor € 199,-

 

Definitief ontharen zone L

– Hele schedel
– Bovenrug
– Onderrug
– Onderbenen
– Bovenbenen
– Borst

Per behandeling €59,- /6 behandelingen voor € 299,-

 

Defintief ontharen zone XL

– Boven- en onderbenen
– Onder- en bovenrug
– Onder- en bovenarmen
– Borst en buik

Per behandeling €99,- / 6 behandelingen voor € 499,-