HIFU behandeling.

Nieuw in de cosmetische wereld is de HIFU behandeling d.m.v. ultrageluid tegen tekenen van een verouderende huid. Alle anti-rimpel crèmes al geprobeerd maar niks helpt? U zult versteld staan van deze behandeling. Uw huid wordt weer strak en u zult een facelift ervaren zonder chirurgische ingrepen. Deze behandelmethode is de enige huid verjongingsmethode op basis van ultrageluid. Ultrasone energie wordt in de medische wereld al 50 jaar gebruikt en recent klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de werking en veiligheid van deze behandeling verbluffend is. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaar in de loop van 3 tot 6 maanden. Uw huid heeft deze tijd nodig om het eigen herstellend vermogen te verbeteren en het onderliggend weefsel te ondersteunen. Na deze periode ziet u een verbazend liftend effect bij de oogleden, verstrakking van de huid in het gezicht en de hals. Er is geen enkele methode die zo een resultaat kan evenaren zonder operatieve ingreep.

HIFU behandelopties

 • Wazige kaaklijnen
 • Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
 • Slappe oogleden
 • Wenkbrauwen
 • Dubbele kin
 • Doorzakkende hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
 • Grote poriën
 • Verstrakken van buik en bovenarmen

HIFU de unieke behandeling die uw huid lift en verstrakt

Naarmate we ouder worden, verzwakt en vermindert het collageen en elastine in de huid waardoor deze verslapt en er minder stevig uitziet en aanvoelt. Dit natuurlijke verouderingsproces kan resulteren tot een verslapping van de huid.

Hifu is een veilige behandeling die de kracht van ultrasound energie gebruikt om uw huid op een natuurlijke wijze te liften en te verstrakken, zonder operatie en hersteltijd. Hifu kan u met slechts één behandeling helpen bovenstaande punten te verbeteren

Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt. De slaaplijnen verdwijnen en de neus-lip-plooi worden minder diep.

Hoe werkt HIFU?

HIFU stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen – tot in dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat de behandelaar precies kan bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces  bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer jeugdig en stralend uitziet.

HIFU is uniek omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.

 

Voordelen van HIFU:

 • Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen
 • Levert ultrasound energie op precies de juiste diepte – tot in de diepste huidlagen
 • Geen beschadiging aan uw huidoppervlakte
 • Slechts één enkele behandeling
 • Levert langdurige resultaten
 • Zonder operatie en hersteltijd
 • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen

Hoelang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een HIFU behandeling tussen de 15 en 90 minuten.

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Als de ultrasound energie wordt afgeleverd, zult u een lichte tot matige prikkeling voelen. Het niveau van pijnervaring kan variëren van de ene persoon tot de andere.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Met HIFU is er geen hersteltijd. U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten en er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op ultrasound energie en de aanmaak van lichaamseigen collageen hebben sommige patiënten baat bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.

Is HIFU veilig?

HIFU is de enige niet-invasieve behandeling die door de meest strenge gezondsheidsautoriteiten: Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd om uw wenkbrauwen te liften, de huid van uw hals en de onderkant van uw kin te liften en te verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen. Ultrasound wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt; klinische studies en meer dan 500.000 behandelingen over de hele wereld tonen dat aan.

Natuurlijk zult u zich na al deze informatie afvragen of de HIFU behandeling geschikt is voor u persoonlijk. Eigenlijk kan de therapie bij elke persoon toegepast worden, al is het effect uiteraard verschillend. Om beter in te kunnen gaan op deze verschillen en op uw specifieke situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook kunt U dit formulier invullen en nemen wij vrijblijvend contact met U op, of sturen wij U informatie per mail.

Vrijblijvend meer informatie over deze behandeling

Voor wie is de HIFU behandeling niet geschikt?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of voor vrouwen die zwanger zijn. Ook bij de volgende aandoeningen wordt de HIFU behandeling afgeraden:

Stollingsstoornissen; stoornissen aan het immuunsysteem; hart-, lever- en nierinsufficiëntie; allergieën; serieuze hartritmestoornissen.

Ervaringen van cliënten na een HIFU behandeling

– “Ik geniet van er beter uit te zien, zonder dat het opvalt dat er iets gedaan is…”

– “Ik heb geen verslapte oogleden meer, mijn ogen zijn als het ware geopend. Nu kan ik eindelijk oogschaduw gebruiken.”

– “Ik was stomverbaasd, toen ik de foto’s voor en na mijn behandeling heb gezien. De verandering is aanzienlijk.”

– “Mijn huid voelt dikker, jonger en steviger aan.”

 

              

Hifu anti-aging zone S

Keuze uit:

– Wenkbrauwlift
– Wallen
– Kraaienpootjes
– Bovenlip

Nu van €199,- voor €149,-

 

Hifu anti-aging zone M

Keuze uit:

– Gehele oogzone
– Mond en neusplooi
– Onderkin
– Kaaklijn
– Wangen
– Hals
– Decollete

Nu van €399,- voor €299,-

 

Hifu anti-aging zone L

Keuze uit:

– Hals en decollete
– Onderkin en kaaklijn
– Mond- en neusplooi, wangen en bovenlip

Nu van €649,- voor €549,-

 

Hifu anti-aging mega-aktie

Complete facelift waaronder:
– Wenkbrauwlift
– Wallen
– Kraaienpootjes
– Bovenlip
– Wangen
– Mond en neusplooi
– Onderkin
– Kaaklijn
– Hals

Nu van €1995,- voor €599,-