Huidverjonging/anti-aging.

Met de termen anti-aging en huidverjonging bedoelen we die behandelingen die er specifiek op gericht zijn om de tekenen van het ouder worden zoveel mogelijk actief te bestrijden opdat de huid zo lang mogelijk een jeugdig aanzien behoudt. Deze specifieke behandelingen zijn vaak ook ideaal om de huid na ziekte of stressperiodes een flinke oppepper te geven.

Wat is huidveroudering?

Ongeveer vanaf ons 25e levensjaar treedt het huidverouderingsproces op. De stofwisseling en celvernieuwing in de huid gaat langzamerhand vertragen. In eerste instantie zal dit niet direct zichtbaar zijn. De zichtbare signalen van huidveroudering zijn:

  • dat de huid dunner en gevoeliger wordt
  • droogtelijntjes en de eerste mimische rimpeltjes
  • de elastisciteit wordt minder en daardoor zie je o.a. verwijde porieen
  • soms ontstaan pigmentatieverschuivingen en zie je ouderdomsvlekjes ontstaan
  • bloedvaatjes verwijden en er kan couperose ontstaan

Afhankelijk van de huidsoort en erfelijke aanleg zie je dit proces eerder of later optreden. Gelukkig zijn er mooie behandelingen om dit proces te vertragen. Met onze specifieke anti-aging behandelingen creëren we een betere huidstofwisseling en stimuleren de aanmaak van collageen in de huid.

De behandeling

Na een reiniging wordt het gezicht behandeld met de Medcos IPL. Deze geeft in korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect wordt bereikt.

Gepigmenteerde en rode vlekjes vervagen, porien in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegen gegaan.

De ideale basis voor IPL anti-aging is een blanke tot lichtgekleurde huid. Helaas kunnen mensen met een donkergetinte huid of zongebruinde huid niet worden behandeld met IPL anti-aging.

De duur van een behandeling is ongeveer 30 minuten.

In kuurverband zijn 6 behandelingen aan te raden met het advies daarna regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen, omdat het verouderingsproces continu doorgaat.

Prijzen

Anti-aging IPL gelaat
30 minuten     € 49,-
Kuur 6 x                € 249,-

Maakt U een afspraak voor 15 juni dan krijgt U een kennismakingsbehandeling voor slechts €39,-

en een kuur van 6 behandelingen voor slechts €199,-