Hyperhydrosis.

Cosmetische artsen bevelen de radio frequentie methode aan als een veilige non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het strak trekken van de huid op jukbeenderen en wangen, verwijderen van wallen, verminderen van kraaienpootjes en diepe rimpels rondom de mond en bijzonder effectief voor het verstrakken van de kaaklijn, etc.). Ook voor de hals en het decolleté wordt deze methode aangeraden.

Deze methode is uiterst effectief en veilig gebleken en is momenteel een van de bekendste in zijn prijsklasse voor huidverjonging. Er is hiervoor geen herstelperiode of pijnstilling nodig.

Hoe werkt een behandeling?

Tijdens de behandeling kan er een koude gel worden aangebracht of een huidserum. De behandelaar gaat met de behandelkop zachtjes over de huid. U voelt prettige warmte op de huid. Echter, de behandeling doet geen pijn en word ervaren als een zeer aangename behandeling. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een matige roodheid zichtbaar zijn. Een beetje alsof u net gesport heeft of even lekker in de zon gezeten hebt. De roodheid verdwijnt in de uren na de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Een typische behandelserie bestaat uit 6 behandelingen, tijdens de behandelserie is  1 tot 2  behandelingen per 14 dagen is de norm.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.

Wat zijn de contra-indicaties?

Behandeling is niet aan te bevelen in geval van:

* eczeem
* verwondingen
* ontstekingen

Aktieprijzen

Radio frequentie gezicht (25 minuten)

Losse behandeling : € 40,-
Serie van  6 behandelingen : € 195,-
Radio frequentie gezicht, hals en decolleté (35 minuten)
Losse behandeling : 50,00
Serie van 6 behandelingen : 245,00

Onze nieuwste HIFU facelift behandelingen hebben wel enkele voordelen ten opzichte van deze radiofrequentie behandeling, maar er hangt dan ook een ander prijskaartje aan een ulthera facelift.

Ook hebben we de voordelen van radiofrequentie tov Ulthera op een rijtje gezet voor U

Toch is Ulthera facelift het overwegen waard, wanneer U het gehele kostenplaatje bekijkt van radiofrequentie gezichtsverstrakking om net als bij Ulthera 2 jaar het optimaal resultaat te hebben, zullen de kosten van Ulthera toch nog een stuk lager zijn. En de resultaten van Ulthera zijn verbluffend.

Voordelen Ulthera Hifu facelift tov radio frequentie huidverstrakking

* Slechts een eenmalige behandeling van ongeveer 10 tot 90 minuten.
* 2 jaar blijvend resultaat
* Deze behandeling kan wanneer nodig tot 13 mm onderhuids verstevigen en daardoor verbluffende resultaten behalen met een werkingsduur van 2 jaar zonder nabehandeling.

Voordelen radio frequentie huidverstrakking tov  Hifu facelift

* Geen eenmalige grotere uitgave
* Het is ook tevens een verzorgende behandeling
* Aangename, ontspannen behandeling

Waarom juist deze  behandelingen ipv andere mogelijke anti-rimpelbehandelingen.

Beide behandelingen zijn:

* Non-invasieve behandelingen, zonder mes en scalpel weer een jonge huid.
* Geen herstel nodig, direct weer aan de slag.
* Pijnloos
* Niet alleen een liftend effect maar ook verbetering van de huidconditie.

Waarvan kunnen wij ons onderscheiden met andere aanbieders van deze behandelingen

* Ons motto is : Lage prijzen, veel klanten en dus hogere omzet als de dure aanbieders.
* Wij gebruiken het meest Proffesionele Ultrasound/Hifu apparaat wat te verkrijgen is op de medische markt van 2016
* In tegenstelling tot de goedkopere (beauty versies) Hifu apparatuur kunnen wij met onze medische Hifu apparatuur dieptes van 1 mm tot 13 mm bereiken in de huid. Met als grote voordeel dat we daardoor ook delen van het lichaam kunnen liften zoals bovenarmen, buik etc.