Lipocavitatie.

Lipocavitatie is de meest effectieve manier van vetverbranden en cellulitisbestrijding van nu

Het is een combinatiebehandeling van Lipolaser (25 min.) en cavitatie (25 min)
Met de Lipo Laser worden er kleine ‘gaatjes gemaakt in de vetcelwand’ zodat opgeslagen water, triglyceriden en vrije vetzuren loskomen en op natuurlijke wijze, via ons lymfestelsel, de lever en nieren en uiteindelijk via de urine en ontlasting worden afgevoerd. De vetcellen lopen leeg en zullen uiteindelijk uitdrogen. U kunt uw lichaam bij de afvoer van deze vetten een handje helpen door voldoende water te drinken.

Is de behandeling pijnloos?

Deze behandeling is 100% veilig en pijnloos en goedgekeurd door de FDA.

Voor wie is Lipo Laser geschikt?

De Lipo Laser is met name geschikt voor een ‘total body’ behandeling voor cliënten die er een gezonde levensstijl op na houden. Dat wil zeggen cliënten met een evenwichtig voedingspatroon en voldoende beweging. Lipo Laser is ook zeer geschikt voor het behandelen van ‘het mannen buikje‘.  Voor extra behandeling van ‘probleemgebieden’ verwijzen wij naar onze ‘combinatie behandelingen’, waarbij als aanvulling op de standaard behandeling, d.m.v. bijvoorbeeld cavitatie extra aandacht wordt besteed aan de probleemgebieden.

Lipo Laser is geschikt voor nagenoeg alle zones waar zich teveel vet bevindt.

buikLaterale beken (‘love handles’)rug binnenkant dijbenen bovenarmen heupen borsten zelfs de onderkin.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

De behandelaar plaats banden rondom het lichaam op te plekken waar u vet wenst te verliezen. Onder de banden schuift de behandelaar de laser pads. Terwijl u rustig ligt doen de lipo laser pads hun werk

Bij Mima mode hebben we de luxe van 8 laserpads op onze apparatuur (elders 4 laserpads) deze kunt U verdelen over de te behandelen zone(s)

Cavitatie

plaatselijk afslanken, definitief vet of cellulite kwijt raken, dan is cavitatie iets voor u.
Cavitatie is een handmatige behandeling die met name geschikt is voor het aanpakken van probleemzones. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via laag frequentie ultrasone geluidsgolven met bewezen effectiviteit. Het vet dat met de cavitatie methode wordt ‘vrijgemaakt’ wordt net als bij de Lipo Laser op natuurlijke wijze opgenomen in de lymphe en de bloedvaten en via de lever, de nieren en uiteindelijk met de urine en ontlasting uitgescheiden. De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat het vrijgekomen vet te verwerken. Derhalve behandelen wij niet meer dan 1, maximaal 2 zones per keer. Op de dagen van de behandeling is het van belang dat u zich houdt aan de door ons meegegeven adviezen zoals ‘niet vet eten’, en ‘veel water drinken’ om het lichaam een handje te helpen.

Is de behandeling pijnloos?

De behandeling is geheel pijnloos  en 100% veilig, U zult het ervaren als een prettige behandeling.

Voor welke zone’s is cavitatie geschikt?

Cavitatie is met name geschikt voor de (kleinere) probleemzones zoals buik, laterale bekken (‘love handles’), bovenarmen, heupen, binnenkant benen, BH-lijn.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

De handelaar zal wat huidolie op het behandelgebied aanbrengen en gaat met het cavitatie handstuk zachtjes over uw huid. U voelt misschien wat warmte en lichte prikkels maar zeker geen pijn. Aangezien we werken met Ultra Sound kunt u een vreemde zoem horen die voor de behandelaar niet hoorbaar is.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied, een standaard behandeling duurt 55 minuten (incl 25 minuten lipolaser)

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is aan uzelf vast te stellen wanneer u tevreden bent met het behaalde resultaat en niet aan de behandelaar. Echter, wij zullen u adviseren of wij denken dat vervolg behandelingen nog voldoende resultaat beloven. Wij adviseren een behandelreeks van 6 of 9 behandelingen verspreid over een periode van ongeveer 3 tot 6 weken.

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

De behandeling kan 1 – 2 x per week worden uitgevoerd, tussen elke behandeling dient minimaal 3 dagen tussen te zitten

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Na de eerste behandeling is in de meeste gevallen  2 tot 4 centimeter omtrek vermindering.

Het grootste deel van het vrijgekomen vet wordt in de lever omgezet in glycogeen, een energie bron voor het lichaam. Deze energie dient uiteraard wel verbruikt te worden. Het is daarom van belang dat u de eerste 48 uur na de behandeling zoveel mogelijk beweegt en energie verbrandt. Probeer te sporten, te wandelen, te tuinieren; in ieder geval zoveel mogelijk te bewegen.
Drink de dagen na de behandeling zoveel mogelijk water. Tenminste 2 liter per dag. Drink als u kunt ook ontslakkende/kruidenthee. Al dit drinken is van belang om de lever en de nieren te ondersteunen en te helpen het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren.
Houd er een zo gezond mogelijk voedingspatroon op na. U wilt zorgen dat uw lichaam het vrijgekomen vet als energiebron gebruikt. Eet derhalve zo weinig mogelijk suikers en vetten. Het eten van meer eiwitten/proteïne in combinatie met de behandeling blijkt zeer effectief te zijn.

Welke combinatie behandelingen zijn er mogelijk?

Cavitatie is heel goed te combineren met de behandelingen met de Lipo Laser. De Lipo Laser is meer een ‘total body’ behandeling, waarna wij dan met de cavitatie nog kunnen focussen 1 of 2 specifieke probleemzones.
Heeft u een cavitatie behandeling bijvoorbeeld op de heupen gehad, waarbij er ook sprake is van hardnekkige cellulite, kunnen wij een vervolg vacuüm behandeling geven. Vacuüm zorgt voor drainage dat willen zeggen voor een doorbloeding en betere afvoer van vrijgekomen vetten.
Tevens is cavitatie goed te combineren met onze radio frequentie behandelingen die zorgen voor een verstrakking van de huid. Sommige mensen worden na het verliezen van vet geconfronteerd met een verslapte huid.

Wat zijn de contra-indicaties voor cavitatie behandelingen?

Wij kunnen geen behandelingen uitvoeren in geval er sprake is van:
* obesitas
* ziekten of afwijkingen aan de lever
* diabetes
* metalen protheses nabij de te behandelen gebieden
* stofwisselingsziekten

 

                                                     

Tarieven

Lipocavitatie

afslanken en anti-cellullitis

– 25 minuten lipolaser
– 25 minuten ultrasoon cavitatie
– bindweefselmassage

Per behandeling €59,- / 6 behandelingen €299,-

Lipocavitatie en RF

Afslanken, anti-cellullitis en huidverstrakking

– 30 minuten lipolaser

– 15 minuten ultrasoon cavitatie

– 30 minuten RF behandeing

Per behandeling €69,- /6 behandelingen voor € 329,-