AKTIE : Nu slechts €39,50

Laat uw huid stralen met microdermabrasie: een droge of ruwe huid, acne-littekens en fijne lijntjes verdwijnen in no time. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met een ervaren huidtherapeut die de huid van uw gezicht analyseert en een behandelplan op maat maakt. Met zuivere microkristallen schaaft de huidtherapeut dode huidcellen weg, zodat u een gladdere, gavere en beter doorbloede huid krijgt.

WAAROM EEN MICRODERMABRASIE BEHANDELING?

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere dertig dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en maken we bovendien minder snel nieuwe huidcellen aan. De huid kan een doffe tint krijgen en er kunnen fijne lijntjes ontstaan. Een microdermabrasie behandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Binnen de dermatologie en huidtherapie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie. Deze techniek versnelt de afbraak van dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Microdermabrasie zetten we in bij de volgende huidaandoeningen:

  • futloze, droge en ruwe huid
  • zonbeschadigde huid
  • actieve acne-huid, vette huid
  • acne-littekens
  • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • verstopte, vergrote poriën
  • littekens
  • rokershuid

VOOR-EN-NA-FOTO’S BEHANDELINGEN

Voor-en-na-foto’s van acne behandeling d.m.v. microdermabrasie.

voor en na foto acnetherapie microdermabrassie

Voor-en-na-foto’s van hyperpigmentatie behandeling door middel van microdermabrasie.

microdermabrassie voor na foto hyperpigmentatie

WERKING: GLADDERE HUID DANKZIJ MICROKRISTALLEN

Met (niet-chemische) 100% zuivere microkristallen schaaft de huidtherapeut de opperhuid af. De huidtherapeut stelt het Ultrapeel-apparaat in op verschillende standen en past deze aan het huidtype of de huidaandoening aan. De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen en de huid raakt beter doorbloed. Daarnaast maakt de huid in beperkte mate collageen aan, ofwel het steunweefsel van de huid. Zo brengen we uw huid met microdermabrasie weer in een goede conditie. Afgezien van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn.

VERSCHILLENDE DIEPTEWERKINGEN

Niveau I Verwijdering van oppervlakkige dode huidcellen. De huid kan na de microdermabrasie behandeling enkele dagen gevoelig zijn en aanvoelen alsof u in de wind heeft gelopen of in de zon heeft gezeten.
Niveau II Diepe behandeling van de opperhuid (tot de lederhuid). Deze diepere behandeling voeren we uit bij een dikkere huid of indien er een agressievere behandeling nodig is.
Niveau III Diepe behandeling tot op de lederhuid. Agressieve behandeling waarbij we de huid verwijderen tot in de levende huidcellenlaag.

AANTAL BEHANDELINGEN

Elke peeling die u ondergaat zal huidverbetering geven en de huid fris en zacht aan laten voelen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem en van de intensiteit en indringdiepte waarmee we u behandelen. Voor een zo goed mogelijk resultaat is het goed om de behandeling in het begin van de sessie elke twee weken te herhalen. Gemiddeld zijn er vijf behandelingen nodig. De huidtherapeut past het behandelplan aan op het probleem.

VOORBEREIDING MICRODERMABRASIE

Om u voor te bereiden op de microdermabrasie behandeling mag u een week voor de behandeling niet harsen in het te behandelen gebied en geen laser- of IPL-behandeling ondergaan. De huid mag geen diepe bruining van de zon of zonnebank hebben.